Hem » Resa till Värnamo 10/10 2018

Resa till Värnamo 10/10 2018

Resa till Vandalorum i Värnamo och till Smålands bil-musik och leksaksmuseum i Rydaholm.
Vi åker med buss från Halmstad teater kl.08.15. Före besöket på Vandalorum stannar vi till på det nya RASTA i Värnamo för kaffe och ostfralla. Vandalorum är ett museum för konst och design. Här får vi, med guide, ta del av Signe Persson Melins utställning ”Tingen måste ha utstrålning”. Signe Persson Melin är en av vår tids främsta keramiker och formgivare. Vi får också se en av museets mest omfattande satsningar hittills ”Wasteland-från avfall till arkitektur”. Vid vårt besök pågår även Smålands Konstarkivs Samlingsutställning. Mer information finns på www.vandalorum.se. Besöket på Vandalorum avslutas med lunch och kaffe/thé samt liten kaka.Resan avslutas med ett guidat besök på Smålands bil-musik och leksaksmuseum i Rydaholm och vi är åter i Halmstad ca. 17.30. Resan kostar 490 kr. Märk inbetalningen med ”Värnamo” och namn. Max 50 personer. Anmälan och betalning senast den 26/9. Ansvarig Lars Petersson.