Hem » Måndagsvandring 4/3 2024

Måndagsvandring 4/3 2024

Vi började med att titta på Ranagårdsskolan. Skolan startar i augusti med årskurserna F-8 och kommer att inkludera årskurs 9 nästa höst. Det är främst barn från Frösakull och Söndrum som kommer att gå där. Skolan har plats för cirka 800 barn vid full kapacitet. Därefter passerade vi Ranagårds nya äldreboende som togs i drift för två månader sedan. Där finns 60 lägenheter, varav en del är anpassade så att man kan ha med sina husdjur när man flyttar dit. Efter det gick vi förbi alla tomma lägenheter i området innan vi tog en titt på Albinsros nya förskola, som har varit i drift i nästan ett år. Sedan begav vi oss upp till Trollberget för att se på utsikten och eventuellt se om trollen var framme. När kaffetarmen började ge sig tillkänna, gick vi ner till Fågelsjön vid Albinsro för en fikapaus i solen. Därefter fortsatte vi till Möllekvarn och vidare via Prins Bertils stig till bilarna vid Karltorps Camping

//Bjarne. E.

Vandringslängd 6,25 km Antal vandrare 29 St.