Hem » Måndagsvandring 13/11 2023

Måndagsvandring 13/11 2023

En dimmig måndag samlades 30 vandrare för en spännande utflykt längs Ringenäs strand. vandringen tog sin början i den idylliska Mauds trädgård, vandringen fortsatte norrut över mot en gammal fiskebod förde tankarna till de tider då fisket livnärde byarna längs kusten. Vidare ledde stigen längs stranden mot Frösakull, några tappra deltagare korsade några smala bäckar med ursinne, medan andra valde sina steg mer med tvekan, men alla fortsatte med lika stor glädje och uthållighet. Vandringen fortskred upp till kungsvägen, där en välförtjänt fika vid den gula kiosken. Energifyllda och väl rustade fortsatte gruppen vidare mot golfarenan, och passerade de nybyggda övernattningsstugorna som området stolt kunde skryta med.Vandringens sista etapp förde deltagarna tillbaka till startplatsen, där de kunde blicka tillbaka på en minnesvärd dag, med dimman i ryggen och doften av havet i näsborrarna avslutades dagen.