Hem » Månadsmöte 2/12 2021

Månadsmöte 2/12 2021

Ordförande Marianne Andersson hälsade välkommen. Trots snökaos hade många medlemmar mött upp. Ordförande berättade om en del aktiviteter som, kommer till våren. Programmet kommer att skickas ut i pappersform. Vi fortsätter bl.a. med pubkvällar, luncher, bokcirkel, boule, canasta, vandringar m.m. Resa till IKEA -museum kommer att ske under våren m.m.
Vi hade besök av musiker Edvard C Johansson, som är född i Halmstad och gått i skolan här. Han började spela och sjunga redan i 6-års ålder. Har besökt USA ett antal gånger och har då varit i bl.a. Memphis och Nashville Han spelade gitarr och sjöng Elvis – låtar, Country, Rock n roll och sjöng och spelade från Jim Reeves repertoar. En kille med en fantastisk röst och förhoppningsvis njöt vi alla av hans repertoar. Mötet avslutades med att ordförande önskade alla God Jul och Gott Nytt ÅR och hoppades att vi får fortsätta att träffas nästa år.