Månadsmöte 1/11 2018

Månadsmötet den 1 november lockade som vanligt många besökare. Marianne öppnade traditionsenligt med ett välkomnande HEJ följt av uppmaningen att hälsa höger/vänster/runt om. Sen kunde mötet börja. Information om kommande aktiviteter innehöll inga nya sådana.  Däremot meddelades vi att vi i fortsättningen måste se till att betala senast sista betalningsdagen. Sker inte det stryks syndaren från anmälningslistan, för att ge plats för anmälda från väntelistan. Gunilla bad dessutom att inbetalningar till flera olika aktiviteter helst ska göras på en inbetalning. Kom ihåg att ange vem och vad inbetalningen gäller.

Fikapausen avnjöt många med den uppskattade laxmackan.

Efter pausen informerade Dragan Kotarac om sitt arbete som konsumentupplysare på kommunen. Konsument Halmstad handhar den frivilliga uppgift kommunen ställer upp med till vår hjälp i, som det nu gällde, försäkringsfrågor. Som allmän rekommendation rangordnades först hemförsäkring och sedan sjuk- och särskilt olycksfallsförsäkring. Kör du fast i jämförelserna mellan olika bolag och deras finstilta undantag, ring Halmstad Kommun 035-137000 och be att bli kontaktad för ett besök hos konsumentupplysaren! Sök även på nätet, ”Konsumenterna.se”, en oberoende och kostnadsfri vägledning om bank och försäkring.

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *