Ännu ett välbesökt månadsmöte som traditionsenligt öppnades av Marianne med ett glatt HEJ! och uppmaningen att bekanta sig med grannarna  vid sidan om. Efter en presentation av de närvarande styrelseledamöterna lämnades information av olika slag.

Som alla(?) känner till omfattas vi av en försäkring när vi deltar i föreningens aktiviteter, och vid resan till och från aktiviteten. Villkoren finns att hämta på vår hemsida. Vi informerades om kommunens ”Fixatjänst” som det bl.a. finns anslag om i foajen till möteslokalen. Ring nr 035-137000 vid behov.  Nya aktiviteter som inte finns i programmet är Ölprovning på Slottsmöllan och besök på Östras bröd.  Anmälningslistor finns på hemsidan. Vi erbjuds att köpa City-kortet som gäller t.o.m februari 2019. Inköpet gör vi hos Turistbyrån. Cityföreningen kommer att erbjuda våra medlemmar ytterligare förmåner. Meddelande kommer.

Efter kaffepausen tog Maja Berggren med pianisten Oliver Östbäck över. Med  ”Sånger som berör” gav Maja oss en känslosam, stark och innerlig sångupplevelse av mycket hög klass. Med något undantag var det musik som alla kände igen från kända artisters repertoarer.  ”Du är min man” svängde till ordentligt, annars satt vi oftast bara och njöt.
Marianne avslutade mötet.