Aktiva Seniorer Halmstad

Månadsmöte är första torsdagen i månaden på  Alla Hjärtans Hus kl. 10.00–12.00. Fika går att köpa.

Kontaktuppgifter till aktivitetsansvariga
Gertrude Dahl    Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.               070-6090092
Ingrid Anderö     Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.           070-2289199
Magnus Bruzelius Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.   073-4305721

Tryckt program skickas ut vår och höst.
På månadsmöten, e-mail och hemsidan kommer ny information kontinuerligt.

OBS! Aktiviteter kan bokas först den 20/1 2020.

Anmälan sker via hemsidan www.halmstad.aktivaseniorer.com under Program i menyraden. Alternativt görs anmälan till den besöksansvarige som då hjälper er med att boka aktiviteten. Glöm inte att ange om ni har behov av tex. glutenfri mat eller andra speciella önskemål. Efter att anmälan är gjord får ni ett mail som kvittens på detta.


Betala aktiviteten till vårt bankgiro 488-0811 senast på sista betalningsdagen. Ange aktivitet och vem betalningen avser.
När kassören bokfört inbetalningen får ni ett mail som kvittens på att betalningen är gjord. Skulle ni vid anmälan hamna på väntelistan pga. att aktiviteten är fullbokad så kontaktas ni av den aktivitetsansvarige om en ledig plats uppstår. 

Betala INTE aktiviteten innan ni anmält er till aktiviteten, eller om ni står på väntelistan förrän ni fått meddelande om att ni kan beredas plats.

 Vid avanmälan efter angiven betalningsdag återbetalas inte avgiften om ingen ersättare kan anskaffas. Vid resor när vi anlitar extern researrangör gäller arrangörens resevillkor.

 Vid samåkning betalar medåkande 7 kr per mil.

Boka våra aktiviteter direkt på vår Hemsida www.halmstad.aktivaseniorer.com under Program i Menyraden.

Vi hanterar personuppgifter enligt lagen om GDPR.

 I samarbete med