Aktiva Seniorer Halmstad

6/9 ”Elsa Graves kvinnor i dramatiken”.
Angelica Ahlefeldt-Laurvig författare och tillika Elsa Graves dotter samt Margareta Ek regissör, berättar om författarinnan och poeten som i år skulle fyllt 100 år. OBS den 12/9 har vi en resa till Göteborg för att bl.a. se teaterföreställningen Isskåpet av Elsa Grave. 

4/10 Maja Berggren - Sånger som berör.
Maja Berggren, uppvuxen i Halmstad, är idag en etablerad musikalartist. Tillsammans med sin pianist bjuder hon på en musikupplevelse som värmer och berör. Sånger av Helen Sjöholm, Ted Gärdestad, ABBA, Sarah Dawn Finer m.fl. blandas med musikal.

1/11 Försäkringar .
Dragan Kotarac, konsumentupplysare i Halmstad kommun, kommer att tala om försäkringar. Har vi rätt försäkringar? För mycket eller för lite? Grupp- rese- olycksfallsförsäkringar. Vad står det i det finstilta, som vi kanske glömmer bort att läsa?

9/11 Höstfest
Höstfest i höstens tecken i Odd Fellows lokal Hamngatan 47.Samling kl. 18.00 till en välkomstdrink och musik av Hallandiaorkestern. Mat med hösttema från Karin i Lundåkra, ett glas öl/vin/alkoholfritt och musikunderhållning till priset av 240 kr. Dryck som vin och öl, alkoholfritt öl/vin finns under kvällen att köpa till självkostnadspris.Anmälan och betalning senast 22/10. Max 65 personer.
Ansvariga. Gertrude Dahl och Ingrid Anderö

 

6/12 Nizzan Jazzveteranerna
Fyra mogna killar från Halmstads Välkända Nizzan Jazz Band spelar upp med Lasse Svensson på trumpet, fiol och sång, Boris Carlson, banjo och sång, Jörgen Nielsen, keyboard och Christer Francke, trummor.