Aktiva Seniorer Halmstad

 

Bästa medlemmar-Aktiva Seniorer

Hur mår ni? Kanske svårt att svara-”Tack, jag mår bra!”, men jag hoppas att ni mår ganska bra, trots att det nu snart har gått ett helt år sedan vi började leva med ”Corona”! Inte kunde vi då ana att det skulle hålla på så länge och ännu kan vi inte se ljuset i tunneln!

Föreningen fick ju ställa in mycket av vårens program men vi hoppades och trodde på friskare tider och planerade ett innehållsrikt Höstprogram. Vi hann starta igång olika aktiviteter och kunde genomföra oktobers medlemsmöte i vår nya möteslokal,
S:T Nikolai församlingshem. Sedan började viruset härja igen och fler och fler restriktioner infördes, så tyvärr tvingades vi återigen ställa in våra tänkta aktiviteter och möten!

Men –trots allt– måste vi vara optimistiska och tro på friska tider igen!
Därför ha r vi nu ett preliminärt program för våren som i stora drag överensstämmer med det program för hösten som inte gick att genomföra. Så fort in på det nya året 2021 det kommer information om vad som blir möjligt och tillåtet kommer vi att publicera programmet på vår hemsida och skicka ut via mail!

Har ni frågor och undringar så kontakta gärna någon av oss i styrelsen så hjälps vi åt att räta ut eventuella frågetecken.

I väntan på ljusare tider –på flera sätt– vill föreningen önska er
      
GOD JUL OCH GOTT NYTT ÅR!

Varma hälsningar
Marianne Anderson Ordförande FAS.