Hem » Måndagsvandring 18/9 2023

Måndagsvandring 18/9 2023

En grupp på 20 aktiva seniorer samlades på Ica-parkeringen för vår veckovisa måndagsvandring, där vi utforskade de vackra vandringslederna i Frösakull.
Vår guide för dagen var den fantastiska Rita Isaksson, som ledde oss på ett äventyr längs den berömda Prins Bertils Stig mot Tylösand. Vädret var perfekt, för vandring med en mild bris som följde oss under hela resan.
Vi passerade den pittoreska Myrebäcken och gick runt baksidan av Tylösands hotell. Efter en uppfriskande promenad var det dags för en välförtjänt paus. Vi stannade vid Tylösands kapell, där vår vän Maud hade ordnat en mysig plats med bord och stolar för oss att njuta fikan. 
På vägen tillbaka följde vi stigen längs First Camp, tog in den lugna omgivningen och njöt av varandras sällskap. Totalt gick vi 7,2 kilometer, vilket gjorde oss stolta och pigga.