Aktiva Seniorer Halmstad

Onsdagen den 14 mars gör vi en Bussrundtur i nya och gamla Halmstad med Anders Bergenek från föreningen Gamla Halmstad som guide. Vi åker från Halmstads Teater kl.09.00 och bussrundturen tar ca. två timmar. Det blir bussguidning med två stopp då vi stiger av och får guidning på plats. Kostnad 80 kr. till Max 50 personer

Anmälan senast den 28/2 via Aktiva Seniorers hemsida eller till Lars Petersson, Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den. alternativt tel 070-6226993 och betala samtidigt till vårt bankgiro 488-0811. Märk inbetalningen med ”Bussrundtur” och namn.

Vi träffas på Mjellby konstmuseum klockan 13.00. Först får vi en guidad visning av den nya utställningen ”Oenighet ger styrka”. Den handlar om de s.k. Situationisterna på Drakabygget på gränsen mellan Halland och Skåne. En av förgrundsgestalterna var Jörgen Nash som bl.a. gjorde sig känd som ”svärson” till landshövding Lindell I Halmstad och för att han halshögg statyn den Lille Havfrue i Köpenhamn.