Aktiva Seniorer Halmstad

Wanås slott är beläget ett par mil norr om Kristianstad. Slottets äldsta delar härstammar från slutet av 1400-talet. Under snapphanekrigen utgjorde Wanås centrum för den danska gerillan och i Slottsparken står den 500-åriga eken där fienden hängdes. Wanås omtalas tidigt i samband med maktkampen om den danska kungakronan. Läs gärna om Wanås intressanta historia om dess ägare om tillbyggnader och ombyggnader på www.wanaskonst.se. Sedan år 1801 är ätten Wachtmeister ägare av Wanås.

Aktiva seniorer anordnar en resa i egen regi till Norrköping/Linköping under 2 dagar. Vi åker med Sennans buss kl 06.45 från Halmstad Teater och stannar för fika och lunch på vår väg mot Norrköping.Väl framme väntar 2 guidade turer. Johannavandringen som är en dramatiserad tur i sekelskiftets Norrköping och en visning av stadens stolthet, Visualiseringscentrat. Vi checkar därefter in på Hotell President. Vid 19-tiden är det gemensam middag på en av stadens restauranger. Sena kvällens program bestämmer ni själva.

Resan arrangeras av CK-resor i samarbeta med FAS Halmstad och Kungsbacka. Det är en mycket prisvärd resa till detta speciella resmål. Sista anmälningsdag 24/2. Vi kan endast få 40 platser på flyget så det är i principen ”först till kvarn” som gäller. Läs mer på vår hemsida eller ring så skickar jag ett program. Anmälan till Lennart Lindström 0703440596 eller Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den..