Aktiva Seniorer Halmstad

1/2 Polisens arbete i Halmstad.
Poliskommissarie Ingmar Nilja informerar om polisens arbete i Halmstad.

 1/3 Föreningsstämma
När de spelar tillsammans kallar de sig Duo Lebona, men till vardags heter de Lena och Bo Strömberg. De spelar piano och gitarr i sydamerikanska rytmer, jazz, popmusik och klassiskt.

 22/3 Vårfest
Denna gång träffas vi på Vinyl PUB / Hamngatan 47, klockan 19.00. Här serveras något att äta samt ett glas öl/vin/alkoholfrittsamtidigt som vi njuter av bakgrundsmusik från ”vår ungdom”.Efter maten kommer skivorna att bytas ut mot en timma med levande musik från samma tid. Kom gärna klädd som temat antyder, om det ligger något kvar i garderoben sedan ungdomen. Ett pris utlovas till den som bäst lyckas med detta. Kostnad 200 kr och max 65 personer.

Anmälan via Aktiva Seniorers hemsida eller till Tony LarssonDen här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den. alt 035-2020111 senast den 4 mars och betala samtidigt till vårt bankgiro 488-0811. 

5/4 "Mat för kroppen och hjärnan"
Föreläsning av Charlotte Erlansson-Albertsson som är professor i medicinsk och fysiologisk kemi vid Lunds universitet. Hon forskar om aptitreglering, kroppens energibalans och om hur vi ska äta för att hålla oss friska och glada.

 3/5 Musikunderhållning
Monica Robertsson bjuder på musik och berättelser om sin make Alf´s liv men också egna sånger, med en lätt touch av country.