Aktiva Seniorer Halmstad

1/2 Polisens arbete i Halmstad.
Poliskommissarie Ingmar Nilja informerar om polisens arbete i Halmstad.

 1/3 Föreningsstämma
När de spelar tillsammans kallar de sig Duo Lebona, men till vardags heter de Lena och Bo Strömberg. De spelar piano och gitarr i sydamerikanska rytmer, jazz, popmusik och klassiskt.

 22/3 Vårfest
Denna gång träffas vi på Vinyl PUB / Hamngatan 47, klockan 19.00. Här serveras något att äta samt ett glas öl/vin/alkoholfrittsamtidigt som vi njuter av bakgrundsmusik från ”vår ungdom”.Efter maten kommer skivorna att bytas ut mot en timma med levande musik från samma tid. Kom gärna klädd som temat antyder, om det ligger något kvar i garderoben sedan ungdomen. Ett pris utlovas till den som bäst lyckas med detta. Kostnad 200 kr och max 65 personer.

Anmälan via Aktiva Seniorers hemsida eller till Tony LarssonDen här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den. alt 035-2020111 senast den 4 mars och betala samtidigt till vårt bankgiro 488-0811. 

5/4 "Mat för kroppen och hjärnan"
Föreläsning av Charlotte Erlansson-Albertsson som är professor i medicinsk och fysiologisk kemi vid Lunds universitet. Hon forskar om aptitreglering, kroppens energibalans och om hur vi ska äta för att hålla oss friska och glada.

 3/5 Musikunderhållning
Monica Robertsson bjuder på musik och berättelser om sin make Alf´s liv men också egna sånger, med en lätt touch av country.

 

                                                                                                                                                                                                               

                                                                                                                                                                                                                  

Blir man någonsin för gammal för kärlek?
Är den ena kärleken den andre lik?
Och borde man alltid sätta kärleken först?
Med musik av bl.a. Ted Gärdestad, Povel Ramel, Lill-Babs och Jojje Wadenius berättas en historia om kärleken och dess många ansikten.
På scenen; halländska scenartisterna Eric Olsson, Aron Bjurström och Jim Andersson
- som alla gått Performing Arts School’s artistutbildning i Göteborg 2013-2016.

7/9 Hur idrotten kom till Halmstad.
Om detta berättar Lars Blomdahl från Halmstads Idrottshistoriska förening.

5/10 Musikunderhållning. Robin Jämtgård gitarr och sång och Lovisa Duprat blockflöjt och sång. De studerar på Musikhögskolan i Malmö och bjuder på renässans – och barockmusik men också bossa nova på portugisiska. 

2/11 Höstfest och månadsmöte kl. 18.00.Höstfesten på Karl XIs servicehus börjar som månadsmöte.                                         Underhåller gör halländska scenartisterna Erik Olsson, Aron Bjurström och Jim Andersson. Kostnad 160 kr för mat, öl/ vatten, kaffe och kaka samt underhållning. Övrig dryck medtages. Betalning till Aktiva Seniorers bankgiro senast 15 oktober som också är sista anmälningsdag. Anmälan via FASH hemsida alternativt till Lars Petersson Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den. tel. 0706226993.

7/12 August Bondesson - en hallänning värd att minnas.
Bengt-Göte Bengtsson sjunger och berättar